Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger van tractor ramt auto's

Toegevoegd: 09-02-2009, 12.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Bij een ongeval zijn maandagmorgen twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt nadat een aanhanger van een tractor was losgeschoten.

Het voorval vond rond tien voor half tien plaats op de Brugstraat. De bestuurder van de tractor, een 44-jarige man uit de gemeente Goes, reed over de Brugstraat in de richting van de Oosthavendijk. De aanhangwagen raakte los van de tractor omdat deze niet geborgd was.


De aanhangwagen schoot naar de rechterzijde van de weg en ramde twee personenauto's, die daar geparkeerd stonden. De auto's raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Ook het wegdek raakte beschadigd.

De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (18-2-2009 om 17:26)
Algemeen mag je toch aannemen dat inspectie's en keuringen afdoende zijn om dit soort ongevallen uit te kunnen sluiten. Feit is dat apk keuringen hiervoor niet nodig zijn. Een voor de hand liggende conclusie is dan toch wel dat dit voorkomen had kunnen worden door keuringen / inspecties.
Vonck (18-2-2009 om 17:08)
Ik ga er vanuit dat u allen aanwezig was bij het gaan rijden van deze trekker? Staat in het bericht niets over het verzuimen van de inspectie voor vertrek. Dit zijn allemaal slechts aannames.
Jan (18-2-2009 om 15:25)
Kijk dit kan er dus gebeuren als een trekker niet goed wordt geinspecteerd.stel daar had een moeder met kind in kinderwagen gestaan. en maar klagen over scooter die te hard rijden,als ik met 90 tegen een auto ram ben ik dood/zwaargewond een trekker kachelt er met 60 kilometer per uur zo overheen
John (18-2-2009 om 14:40)
Nou er niets aan kunnen doen. Voor je met iets de weg op gaat en zeker bedrijfsmatig dien je het voertuig toch goed te inspecteren. Nadeel van dit soort voertuigen is dat er geen apk opzit, hup een minimumlooner erop van een jaar of 17 zonder rijbewijs en lekker goedkoop zware lasten verrijden.
Eigenaar van de rode auto (18-2-2009 om 12:12)
Het is zonde van de auto's, maar die zijn vervangbaar en de bestuurder kon er niks aan doen er was wat afgebroken, ik zag het gebeuren want zat net naar buiten te kijken met me kleine meis op me schoot(1 week oud).
Jaap (10-2-2009 om 18:09)
Bange Haas Een ongeluk zit in een klein hoekje soms kun je daar niets aan doen. Ik ken de bestuurder die altijd heel rustig is in het verkeer. Het is zonde van die auto's gelukkig geen mensen gewond 'Sterkte grote vriend je ben rot geschrokken gisteren !!!
Cookie-instellingen beheren