Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Tasjesdief actief in Vlissingen

Toegevoegd: 09-02-2009, 22.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond een vrouw beroofd van haar tas. Bij een andere vrouw bleef het bij een poging.

De bestolen vrouw, een 53-jarige Vlissingse, liep rond 18.50 uur over de Bonedijkestraat en hoorde achter zich een fietser over de stoep aankomen. De fietser rukte vervolgens nabij de Brouwenaarstraat haar tas uit haar hand en ging er al fietsend vandoor. In de tas zaten een portemonnee met enkele tientallen euro's, een gsm en persoonlijke papieren.


Tussen 18.00 en 18.15 uur werd op de Koudenhoek een 62-jarige Middelburgse het slachtoffer van een poging tot diefstal. Deze vrouw werd eveneens voorbij gefietst door een man. De vrouw rukte echter terug en probeerde de tas vast te houden.
 
De man begon hierdoor te slingeren en de tas viel op de grond. De vrouw kon haar tas oprapen en de man is weggefietst.

Zaterdagavond werd in de Scheldestraat ook al iemand het slachtoffer van een tasjesroof. Of de zaken met elkaar in verband staan is niet duidelijk.

Zie ook:
- Vrouw beroofd van tas in Vlissingen (08-02-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pino (10-2-2009 om 17:07)
Als ik dat iemand zie doen he dan rijdt ik hem toch klem met me auto hoor , ik vind het echt zielug voor die paar tientjes . en vooral voor de slachtoffers ik leef met u allen mee
Bep (10-2-2009 om 11:22)
Het is heel grof wat ik hier schrijf , maar deze persoon zijn handen moeten er af vallen . kan die nooit meer stelen.opsluiten als ze hem te pakken krijgen.arme mensen die hier mee te maken hebben gehad.ben je dan nergens meer veilig.steek je geld maar in je binnenzak,kunnen ze er zeker niet bij .
Nicole (10-2-2009 om 10:38)
Ik draag daarom ook altijd mijn tassen kruiselings over mijn schouders, moeten ze mij nl. ook mee trekken en heb tevens mijn handen vrij om hem een dreun te geven.
Esther (10-2-2009 om 10:36)
Ja of nog beter houd je belangrijke papieren en portemonnee in je binnen zak van je jas dan ben je ook van die ellende af. Maar wens het slachtoffer veel sterkte toe wegens deze laffe daad.
Jordy (10-2-2009 om 08:11)
Iemand ernstig in geldnood in de provincie.. Tasjesroven, tankstations overvallen.. Gaat weer lekker zo.. TIp: Houd je tas kruislings over je schouder en je arm er over heen. Zo kan niemand grip op je tas krijgen..
Cookie-instellingen beheren