Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje ten val na ruk aan schooltas Meliskerke

Toegevoegd: 10-02-2009, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - In Meliskerke is maandag een 12-jarig meisje gewond geraakt nadat een bromfietser een ruk gaf aan haar schooltas.


Het meisje, woonachtig in de gemeente Veere, reed rond 19.30 uur over de Mariekerkseweg. De bromfietser trok plotseling aan haar schooltas en het meisje kwam hierdoor ten val.

Het meisje liep een gekneusde pols op. De bromfietser ging er direct vandoor. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
*** (11-2-2009 om 14:06)
Misschien in de zin van wie niet luisteren wil moet maar voelen? Niet netjes dat dit gebeurd maar kan het misschien niet zijn dat het meisje haar tas bleef hangen aan zijn/haar scooter? Wel sneu voor het meiske hoor!
Nicky (11-2-2009 om 09:15)
Weer al een fietser die door toedoen van een ander ten val komt. Dit zijn geen leuke "geintjes". Hoop dat de daders snel gepakt worden en dat ze hun straf krijgen. En het meisje en haar familie wens ik sterkte toe. Nicky
Nickey (10-2-2009 om 23:51)
Ook al rijden er fietsers die niet aan kant gaan moet men ze niet laten vallen.Als ik als automobilist alle associale scooter/brommer rijders om ver moet rijden ben ik nog lang bezig.Maar hoe dan ook,dit doe je niet.
Esmiralda (10-2-2009 om 23:50)
@:Anja misschien een goed idee om zowiezo ook even naar de politie te gaan wie weet is het wel dezelfde persoon.....en dan voor het meisje veel beterschap toegewenst hoop dat je snel weer je pols kan gebruiken groetjes Esmiralda
Di (10-2-2009 om 20:46)
Wat is dit nou voor grap?? Een beetje iemand laten vallen, nou stoer hoor!! Heeeel stoer. Maar dan wel zo laf zijn om snel door te rijden? Wat een held =s
Kee (10-2-2009 om 20:10)
Als je het lef hebt om iemand te laten vallen ,raar dat je dan niet het lef hebt om ook even te stoppen.Erg veel fatsoen heb je dan ,als die in de maatschappij komt, berg je dan maar.
Cookie-instellingen beheren