Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij bromfietscontrole in Zierikzee

Toegevoegd: 10-02-2009, 14.39 uur
Door: Laurens Jobse

ZIERIKZEE - Vanmorgen zijn er bij een bromfietscontrole in Zierikzee vijf personen bekeurd. Er werd onder andere gecontroleerd op het vermogen van de bromfietsers.


Bij de controle die plaatsvond tussen 07.45 uur en 08.30 uur zijn bromfietsers gecontroleerd op het parkeerterrein aan het Hatfieldpark in Zierikzee.

Vijf bromfietsers ontvingen een bekeuring. Drie van hen kregen een boete voor het overschrijden van de maximale toegestane vermogen op de rollerbank. Ook werden er boetes gegeven voor het niet kunnen tonen van het kentekenbewijs en het niet dicht hebben van de kinband. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (11-2-2009 om 00:15)
Jan,ik ben og steeds jong.Rij ook scooter,maar deze komt niet harder dan 45km/u.Rien heeft in mijn ogen gelijk.
Jan (10-2-2009 om 19:28)
Zelf nooit jong geweest zeker...!
Rien (10-2-2009 om 17:52)
Mooi, goede actie wegens regelmatig terugkerend overlast van brommers in de wijken. Politie alstublieft voor herhaling vatbaar. Met dank. Mijns inziens ligt er ook een taak bij de scholen en vooral bij de (lakse) ouders.
Cookie-instellingen beheren