Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 253 km

Overstekende man geschept in Middelburg

Toegevoegd: 10-02-2009, 18.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Langevieleweg in Middelburg is dinsdagochtend een man gewond geraakt tijdens het oversteken.


De man, een 32-jarige Goesenaar, was rond 08.15 uur uit de bus gestapt en wilde voorlangs oversteken naar de andere kant van de weg. Toen hij voor de bus uit kwam werd hij geschept door een personenauto die net bezig was met het inhalen van de bus.

De man vloog over de motorkap en kwam ten val. Hij werd naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Daar bleek dat zijn verwondingen meevielen. De auto, welke werd bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Middelburg, raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (10-2-2009 om 20:42)
Heel vervelend, dat staat buiten kijf, maar als iedereen een beetje gezond verstand gebruiken zou en eens iets minder gehaast door het leven ging, zouden er al veel minder ongelukken gebeuren. In dit geval zou even wachten tot de bus weer weggereden was een stuk veiliger geweest zijn voor iedereen.
John (10-2-2009 om 20:26)
Ja oke je weet dat er mensen in en uit kunnen stappen maar je verwacht toch niet dat iemand voor een bus langs gaat, als je net bent uitgestapt weet je toch dat die bus zelf ook weg wil gaan rijden. alleen daarvoor al ga je niet voorlangs, ook ben je niet zichtbaar voor ander verkeer, gewoon stom !
Bewoner (10-2-2009 om 20:15)
Meneer wilt aan de verkeerde kant van de bus de weg over steken en dat is ook niet slim maar voor de rest, sorry hoor het is echt een rot weg en daar rijden ook altijd de auto's veeeeel te hard. Zou gewoon beter een snelheidsmeter en of flitspaal moeten komen daar
Kelly (10-2-2009 om 19:57)
Denk je veilig met het openbaar vervoer te reizen. Wel een beetje slordig van de autobestuurster om zo maar klakkeloos voorbij te rijden hoor. Je weet toch dat er mensen uit een bus kunnen stappen.
Cookie-instellingen beheren