Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overstekende man geschept in Middelburg

Toegevoegd: 10-02-2009, 18.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Langevieleweg in Middelburg is dinsdagochtend een man gewond geraakt tijdens het oversteken.


De man, een 32-jarige Goesenaar, was rond 08.15 uur uit de bus gestapt en wilde voorlangs oversteken naar de andere kant van de weg. Toen hij voor de bus uit kwam werd hij geschept door een personenauto die net bezig was met het inhalen van de bus.

De man vloog over de motorkap en kwam ten val. Hij werd naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Daar bleek dat zijn verwondingen meevielen. De auto, welke werd bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Middelburg, raakte beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (11-2-2009 om 15:15)
Het ligt misschien aan mijn leeftijd maar ik heb vroegûh op school al geleerd dat je achter een voertuig oversteekt. Dan kun je nl zien wat er aankomt. Op het midden van de weg kijk je dan naar rechts. Hetzelfde bij het lopen op een Bweg. Geen stoep,dan links van de weg lopen, het verkeer tegemoet.
Souburger (11-2-2009 om 08:09)
Uitstappen en wachten tot de bus weg is,is dat nou zo moeilijk,lijk me niet,die automobilist valt niks te verwijten .
Esther (11-2-2009 om 08:07)
Je moet als automobilist ook werkelijk overal aan denken. Je kan als passagier toch ook wachten als die bus wegrijd. Zolang die bus geen richting aan geeft dat hij wilt vertrekken ook staat er in dit geval een voetganger voor mag je als automobilist hem gewoon inhalen tnm. zo heb ik het geleerd.
DomDomDom (11-2-2009 om 00:49)
@ihebhethelemaalgehad : Daar zijn moeilijk regels voor te maken. De ene keer komt de auto van rechts, de andere keer van links. Gewoon zoals hier al een paar keer geopperd is, wachten tot de bus weggereden is !! Je hebt dan zelf meer overzicht en bestuurders zien jou dan ook sneller.
Ikhebhethelemaalgehad (10-2-2009 om 23:24)
Echt weer nederland: de ene keer moet je voorlangs de andere keer moet je achterlangs hoe moet het nu denk aan vorigeweek bij de zeelandbrug. Maak gewwoon een regel "zo moet het" of laat de bussen weer midden op de weg stoppen net als vroeger dan maar even wachten maar een stuk veiliger.
Oj (10-2-2009 om 22:59)
Eerst naar links kijken dan naar rechts kijken dan pas oversteken... ( en liefst niet voor een bus) sterkte voor de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren