Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt bij brand in Goes

Toegevoegd: 10-02-2009, 23.25 uur
Hennepkwekerij ontdekt bij brand in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft dinsdagavond tijdens het blussen van een brand in het centrum van Goes een hennepkwekerij ontdekt.


De brandweer kreeg rond 19.25 uur een melding van een brand in een schuur aan het Stoofplein binnen. Ter plekke bleek het te gaan om een pand met de hoofdingang aan de Nieuwstraat. De brandweer heeft het vuur geblust.

De politie heeft in verband met het aantreffen van de hennepkwekerij werd een 45-jarige man uit Goes aangehouden. Het is nog onbekend om hoeveel planten het gaat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De Stichting Salvage is ter plekke geweest voor het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (11-2-2009 om 10:05)
Onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die het gevaar van zo'n ilegale kwekerij niet zien. ik hoop dat alle mensen allert zijn en de politie waarschuwen voordat ook hun huis in vlammen opgaat door de kwekerij van de buurman
Cookie-instellingen beheren