Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man door auto aangereden in Kloosterzande

Toegevoegd: 10-02-2009, 23.29 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - In Kloosterzande is maandagavond een 63-jarige man aangereden tijdens het uitlaten van zijn hond.


De man, afkomstig uit de gemeente Hulst, werd rond 21.00 uur geschept door een 33-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. De vrouw had de man doordat het heel hard regende niet gezien en hoorde opeens een klap.

Toen zij buiten ging kijken trof zij de man liggend in het gras aan. De man is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht waar bleek dat hij gewond was geraakt aan zijn voet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (11-2-2009 om 19:41)
Minder hard rijden, want het is erg bekend dat er veel te hard gereden wordt! Hier kon die man die aangereden is niks aan doen, en dat weet ik zeker!!!
K (11-2-2009 om 17:09)
Mensen draag reflecterende kleding en evt knipperlampjes als je in het donker over straat moet, dan wordt je door de automobilisten eerder opgemerkt en dan heeft die automobilist meer tijd om op je te reageren en kunnen dit soort vervelende ongelukken voorkomen worden
Ingrid (11-2-2009 om 16:16)
In deze straat zijn helemaal geen voetpaden!Je moet altijd op de weg lopen, waarbij er ook veel auto's geparkeerd staan, zodat uitwijken heel moeilijk is als je (te) laat iemand opmerkt. Het is natuurlijk wel beter om altijd reflecterende kleding te dragen als je in het donker buiten loopt.
Max (11-2-2009 om 13:04)
Helemaal eens met Anoniem. Zorg er gewoon voor dat als je 's avonds als het donker is dat je goede reflecterende kleding draagt. Voetgangers en fietsers zijn zo nog veel beter zichtbaar.
Anoniem (11-2-2009 om 12:58)
Ik ben het niet helemaal eens met de reactie, als de man donker gekleed was wat regelmatig mijn overkomt als ik door de polder rijd en me rot schrik als er iemand loopt zonder verlichting of hesje, kan je de persoon laat opmerken sterkte voor de man en de vrouw.
Engeltje (11-2-2009 om 10:54)
Ik hoop voor de man dat hij geen blijvend letsel heeft. Je ziet toch wel een man lopen op het voetpad. Als het dan zo heeft geregend pas dan je snelheid aan. Ze rijden soms als gekken door klooster. Meneer sterkte
Cookie-instellingen beheren