Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer tasjesroof in Vlissingen

Toegevoegd: 10-02-2009, 23.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het lijkt erop dat Vlissingen te maken heeft met een serieuze tasjesdief. De afgelopen dagen werden al drie keer eerder toegeslagen.


Dinsdagavond werd rond 19.30 uur een 61-jarige Vlissingse in de Badhuisstraat beroofd van haar tas. Net als bij de diefstallen van gisteren fietste ook hier een man haar achterop, rukte de tas van haar schouder en ging er als een speer vandoor.

In de tas zaten persoonlijke papieren en sleutels. Of de zaken met elkaar verband houden is niet duidelijk. Wel is het natuurlijk altijd raadzaam extra alert te zijn op tasjesdieven.
 


Zie ook:
- Tasjesdief actief in Vlissingen (09-02-2009)
- Vrouw beroofd van tas in Vlissingen (08-02-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V12 (12-2-2009 om 13:55)
Gewoon een oud tasje wat je niet meer gebruikt vol stoppen met oude kranten, briefje bovenop en eropschrijven "mis poes". Tasje in je hand, portemonnee in binnenzak van je jas. Heb je ze wel te pakken.
*** (11-2-2009 om 14:09)
Belachelijk gewoon! maar ik heb een oplossing.. Heuptasjes onder je jas dragen, kan je al je spullen in kwijt die ook in de handtas zitten alleen kunnen mensen een heuptas een stuk moeilijker 'zakkenrollen'! Maar het gesodemieter moet klaar wezen elke keer!!
An (11-2-2009 om 13:07)
Ben ik die lui toch es helemaal zat zeg! Laat ze een undercover agente erop zetten! Laat maar een paar dagen hier in de buurt lopen, dan komt die eikel vanzelf en kunnen ze em pakken. En voorgoed op een werkeiland zetten. Weet ie ook es wat het is om te werken voor weinig. Waar ben je nog veilig?
Zoe (11-2-2009 om 09:53)
Als die dief nou een kapotte fietslamp had gehad...dan had de politie hem waarschijnlijk wel gepakt.
J.p (11-2-2009 om 09:46)
Je kan niet voorzichtig genoeg zijn,ook hier weer geef een signalement,kunnen andere er ook naar uit kijken veel sterkte voor de gedupeerde een voorzichtige burger
Politie is druk (11-2-2009 om 09:29)
Nou meneer/mevrouw "politie? waar", hoe moet de politie volgens jou dan werken? Is de politie helderziend? Weten zij wanneer er precies iemand wordt overvallen? Nee. Jij weet niets van de politie en de werkdruk. Dus hou je nu maar gewoon bezig met zaken waar jij wel verstand van heb.
Cookie-instellingen beheren