Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in sloot door gladheid, dak opengeknipt

Toegevoegd: 11-02-2009, 23.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Als gevolg van plaatselijke gladheid zijn woensdagmorgen drie auto's in een sloot beland. Bij één van de ongelukken moest de brandweer een dak van een auto knippen om een betrokkene te bevrijden.


Op de Halsweg bij Nieuwdorp reed rond 07.30 uur een auto in de sloot. Niemand raakte gewond. Rond 09.00 uur overkwam de bestuurder van een busje hetzelfde op de Stelleweg bij Heinkenszand. Ook hij raakte niet gewond.

Een 42-jarige vrouw uit de gemeente Sluis schoof rond 08.45 uur op de Ter Moeren van de weg. Omdat het ambulancepersoneel vermoedde dat de vrouw nekletsel had opgelopen werd besloten de brandweer op te roepen om de auto open te knippen.

De brandweer heeft het dak van de auto gehaald om de vrouw op een wervelplank uit de auto te kunnen halen. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Haar 13-jarige dochter, die eveneens in de auto zat, bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren