Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 104 km

Schade na schoorsteenbrand Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2009, 23.21 uur
Schade na schoorsteenbrand Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer is woensdagavond ingezet voor een schoorsteenbrand aan de Langs de Kreek in Terneuzen.


De brand woedde bij een woning en werd even na half zeven ontdekt. Een blusvoertuig en een hoogwerker werden ingezet om het vuur te doven.

De schade bleef beperkt tot de schoorsteen en een gescheurde binnenmuur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schoorsteenveegbedrijf J.Smits (12-2-2009 om 17:46)
Vandaag hebben wij het kanaal goed schoongemaakt en voorzien van een nieuwe rvs binnenvoering. Een nieuwe fire master geplaatst en het kanaal geïnspecteerd. Onderhoud blijft nodig zoals u ziet
Janjaap (12-2-2009 om 11:11)
Mensen mensen, laat toch ieder jaar door een proffesioneel bedrijf je schoorsteen vegen, die tevens het dak op gaan om de schoorsteen te controleren! (dat zijn ze verplicht), sterkte.
Cookie-instellingen beheren