Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding Haarmanweg Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2009, 23.30 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een botsing op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Een 30-jarige automobiliste uit Terneuzen stond rond 12.45 uur stil op de bovengenoemde weg en wilde linksaf de Polenweg opdraaien. Een 39-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente die achter haar reed merkte dit echter te laat op. Een kop/staartbotsing was het gevolg.

In beide auto's zaten kinderen die, op wat blauwe plekken na, ongedeerd bleven. Ze werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De twee bestuursters klaagden over nek- en rugpijn en zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Beide auto's werden weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (12-2-2009 om 18:19)
Gek he zo'n rotweg! Het is de drukste doorgaande weg van terneuzen, maar een fatsoenlijke uitvoegstrook of van mijn part nog maar een rotonde dat zou tog de situatie een beetje beter maken! En fatsoenlijke laad en losplaatsen voor auto transporten die daar maar gewoon op de weg moeten lossen....
Cookie-instellingen beheren