Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kant door gladheid

Toegevoegd: 12-02-2009, 14.29 uur
Auto op zijn kant door gladheid
Door: Laurens Jobse

TERNEUZEN - Donderdag rond 08.30 uur is op de Guido Gezellestraat een 25-jarige Terneuzenaar met zijn auto uit de bocht gevlogen.


Doordat het wegdek bevroren was, verloor hij de controle over zijn auto en kwam deze op zijn kant in de berm tot stilstand. Door omstanders werd de auto weer op zijn wielen gezet.

De ambulance kwam ter plaatse maar de bestuurder bleek geen letsel te hebben opgelopen bij het ongeval.

De auto raakte beschadigd en moest worden afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MEL (12-2-2009 om 23:26)
Ik heb vanmorgen zelf ook wat plaatsen zout gestrooid, maar geloof maar dat er wel degelijk gestrooid is zodra dat wordt gemeld, dan gaat de bel en wordt er preventief gestrooid, maar vanmorgen was er regen en sneeuw en die vroor aan, dan helpt het ook niet als er niet veel verkeer overheen gaat
BenH (12-2-2009 om 22:53)
Nou nou beste Pieter, Je was zeker heel vroeg op zodat je weet dat er niet gestrooid is? Ik reed om 05.15 weg en had een prima bestrooide route waarvoor dank aan de nachtelijke werkers. Dat er daarna nog wat sneeuw is gevallen kan gebeuren.. Gewoon voorzichtig blijven is het beste dunkt me.
Strooier (12-2-2009 om 22:51)
Woensdagavond is er door de gemeente weldegelijk gestrooid.Wellicht hadden ze vanmorgen ook beter nog gestrooid door de buien van vanmorgen vroeg.Dus Pieter als je het niet weet geef dan ook niet zo'n domme reactie.Oh ja vanavond(donderdag heeft de gemeente weer gestrooid.
L.B.(polo rijder) (12-2-2009 om 22:33)
Ik ben een bewoner bij de betreffende rotonde,en ik kan verzekeren dat de gemeente zeker elke avond bij de rotonde heeft gestrooid.Tevens is het één van de drukste rotondes van Terneuzen,dus een ongelukje zit hier in een klein hoekje.Bestuurder..sterkte!!GR.andere polo rijder
Jack (12-2-2009 om 20:40)
Ook hier wil ik even op inhaken... Het valt me inderdaad ook op dat er heel slecht is gestrooid in zeeuwsch vlaanderen en nog van die achterlijke r*mpdebielen zijn die gaan inhalen terwijl het glad is op de weg.. Wat heb ik me zitten ergeren. Die gun ik ook dat ze van de weg raken..
Luc (12-2-2009 om 20:38)
Jammer dat commentaar over gestrooid of niet.Als je de weg opgaat moet je er bij dit weer gewoon vanuitgaan dat het glad kan zijn punt.Ik kijk op de aangrenzende rotonde en zie bijna dagelijks strooiwagens incl. de fietspaden strooien,repect voor onze strooimannen.'t zit um in die rechtse voet!
Cookie-instellingen beheren