Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 133 km

Overname RAVZ door Connexxion

Toegevoegd: 12-02-2009, 14.57 uur
Door: PZC
MIDDELBURG - De RAVZ gaat in zee met vervoersbedrijf Connexxion. De Raad van Toezicht van de Zeeuwse ambulancedienst komt binnen twee weken met een intentieverklaring, die de weg naar overname vrij moet maken.


Lopen de onderhandelingen voor 28 februari alsnog spaak, dan is de RAVZ failliet, zegt interim-directeur Ricks Meppelder. De ambulancedienst boven de Westerschelde is derhalve overgeleverd aan de bereidheid van Connexxion om ook de 2,2 miljoen euro schuld van de RAVZ weg te poetsen. Het personeel wordt dinsdag bijgepraat over de onderhandelingen. Meppelder kan in dit stadium niet garanderen dat alle medewerkers meekunnen naar Connexxion.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (13-2-2009 om 13:02)
Nee, niet altijd negatief, zeker niet voor de organisatie / bestuur. doch zal het er op uit draaien dat er binnen 3 jaar 2 a 3 ambu's minder in onder provincie zullen rondrijden. dat is voor het personeel niet zo erg nee, maar voor u en ik als patient......
Chris (13-2-2009 om 08:21)
Emoties zijn te begrijpen en ik wens al het ambulancepersoneel ook sterkte toe in deze onzekere tijd. De de ervaringen in het land met Connexxion zijn echter wel positief hoor, Connexxion heeft al meerdere ambulancediensten overgenomen. 't Hoeft niet altijd negatief te zijn...
Walchernaar (13-2-2009 om 02:34)
Waarom klaagt iedereen hierover?? in grote delen van NL zijn de ambulancediensten al geprivatiseerd en dit werkt uitstekend!!, evenals in Frankrijk, delen van Duitsland en Oostenrijk. Waarom altijd maar meteen klagen???
Patiënt(2) (13-2-2009 om 02:33)
Hé Klink, dat Klink(t) allemaal zeer bemoedigend. Ambulance nodig ? ..... Waar woont u ? .... Tja even kijken, ...... dat is voor u dan 5 km lopen tot de volgende halte en dat wordt 2 keer overstappen.
Patiënt (1) (13-2-2009 om 02:31)
PZC 3-2-2009 ... 2 berichten Connexxion naast elkaar. Links wil Connexxion het ambulancevervoer overnemen, rechts maken ze een zooitje van het busvervoer. "Lijnen zijn geschrapt, in sommige dorpen is 's avonds geen bus meer en overstappen duurt nu soms heel erg lang".
Arie (12-2-2009 om 22:10)
SCHANDALIG!!! alles wordt geprivatiseerd in onze samenleving, t draait allemaal om geld! BAH. Let maar op, straks minder ambulance's om het RENDABEL te maken, onze zorg ! Provincie en gemeentes, ga jullie schamen!
Cookie-instellingen beheren