Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overname RAVZ door Connexxion

Toegevoegd: 12-02-2009, 14.57 uur
Door: PZC
MIDDELBURG - De RAVZ gaat in zee met vervoersbedrijf Connexxion. De Raad van Toezicht van de Zeeuwse ambulancedienst komt binnen twee weken met een intentieverklaring, die de weg naar overname vrij moet maken.


Lopen de onderhandelingen voor 28 februari alsnog spaak, dan is de RAVZ failliet, zegt interim-directeur Ricks Meppelder. De ambulancedienst boven de Westerschelde is derhalve overgeleverd aan de bereidheid van Connexxion om ook de 2,2 miljoen euro schuld van de RAVZ weg te poetsen. Het personeel wordt dinsdag bijgepraat over de onderhandelingen. Meppelder kan in dit stadium niet garanderen dat alle medewerkers meekunnen naar Connexxion.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.a (12-2-2009 om 21:48)
Voortaan gewoon taxibusjes inzetten ipv een ambulance. is toch veel goedkoper
B. (12-2-2009 om 21:00)
Connexxion en RAVZ... haha wat een drama gaat dat worden al jaren komen ze te laat(ligt lang niet altijd aan chauffeur) nee.... dan hebben we een mobiele IC nodig om hier de patienten in leven te houden. Den Haag denk eens aan de Zeeuwen hier zijn even een paar eurootjes nodig.
Jan Verdam (12-2-2009 om 18:45)
De teloorgang van de destijds goed renderende Ambulancedienst Walcheren is dus een feit. De ex brandweer collega's van destijds die de overstap hebben gemaakt zullen wel weer de dupe zijn en hun FLO rechten op hun buik kunnen schrijven. Goed gedaan Gemeentelijke en Provinciale bestuurders!
Pieter (12-2-2009 om 16:41)
Misschien maar beter falliet laten gaan , als er banen op de tocht staan. Dan zal nl. de overheid verantwoording MOETEN nemen. , nu komen ze er weer goedkoop vanaf
Hennie (12-2-2009 om 16:35)
Dat kan echt leuk worden! Ze kunnen nu al geen dienstregeling houden! Wat dacht u van: "U zult even het hart aan de praat moeten houden, de ambulance heeft drie uur vertraging". Dank U.
Cor van Leeuwen (12-2-2009 om 16:06)
Hopen dat ze dan beter op tijd komen dan hun taxi's
Cookie-instellingen beheren