Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Oplichter troggelt geld af in Axel

Toegevoegd: 12-02-2009, 23.22 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Zondag heeft een onbekende man met een smoes geprobeerd bij meerdere mensen in Axel geld af te troggelen.

De man belde tussen 16.00 en 16.30 uur aan bij de bewoners van een pand aan de Nieuwendijk. Hij wilde twintig euro lenen. Hij kreeg echter niets.


De man bleek echter ook aan de deur te zijn geweest bij een woning in de Middelhovenstraat. Daar kreeg hij wel geld te leen. Ondanks de belofte het geld de volgende dag terug te brengen heeft de man dat niet gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (13-2-2009 om 15:07)
Inderdaad hij is weer actief jos.ken hem jammer genoeg.zal het nooit afleren
Johan (13-2-2009 om 13:41)
Als het waarschijnlijk de zelfde is dan zal die ook wel nooit meer afkicken en dat terwijl hij in Middelburg beloofd had het NOOIT meer te zullen doen.
Marco (13-2-2009 om 12:17)
Wat zijn er nog rare mensen op deze aardbol om vreemde mensen geld te geven aan de deur als je geld weggeeft zijn er ook genoeg goede doelen bijv mezelf
Jos (13-2-2009 om 09:28)
Is de troggelaar uit Hulst , die nu in ergens in Heikant woont, weer actief? Was zijn auto weer eens kapot en moest hij weer eens geld hebben voor benzine of voor een taxi? Maar in werkelijkheid voor zijn drugs.
Cookie-instellingen beheren