Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Schade aan zes auto's na vier aanrijdingen

Toegevoegd: 12-02-2009, 23.30 uur
Schade aan zes auto's na vier aanrijdingen
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Arnemuiden, Vlissingen, Yerseke en Zuiddorpe zijn woensdagavond en donderdagochtend- en middag in totaal zes auto's en een bromfiets beschadigd geraakt. Eén persoon raakte lichtgewond.


Woensdagavond kwamen rond 20.45 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing op de Hoofdweg Noord bij Zuiddorpe. Een 67-jarige man uit de gemeente Terneuzen raakte in de berm en botste hierna tegen de auto van een 44-jarige Hulstenaar. De auto van de 67-jarige kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom. De beide auto's zijn total loss.

In Westerzicht in Vlissingen keerde donderdag rond 09.30 uur een 39-jarige Vlissinger zijn auto. Op datzelfde moment werd deze echter ingehaald door een 16-jarige plaatsgenoot op een bromfiets. De bromfietser kwam door de aanrijding die volgde ten val. Hij liep hierbij een pijnlijke voet op. Beide voertuigen raakten beschadigd.

In Arnemuiden reed donderdagmiddag rond 16.15 uur een 59-jarige vrouw uit die plaats met haar auto van de weg. Het ongeluk vond plaats op de Derringmoerweg. De vrouw reed drie boompjes plat en kwam in een sloot tot stilstand.

Ook in Yerseke (foto's) vond een aanrijding plaats doordat iemand met zijn voertuig in een berm reed. Een 52-jarige man uit de gemeente Reimerswaal reed rond 16.20 uur over de Molendijk, komende uit de richting van Kruiningen. Hij raakte door onbekende oorzaak met de rechterwielen in de berm. Door het terugsturen kwam de auto op de linkerweghelft terecht. Daar volgde een botsing met een 50-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle.

Door de klap van de aanrijding belandde de man met zijn auto onder aan de dijk. Er waren geen gewonden. Wel raakten de auto's zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren