Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 10 km

Afgesneden automobilist botst op vangrail

Toegevoegd: 13-02-2009, 09.00 uur
Afgesneden automobilist botst op vangrail
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagavond een man met zijn auto tegen een vangrail gereden nadat hij was afgesneden door een andere automobilist.


Het ongeluk vond rond 23.20 uur plaats op het viaduct bij het Groene Woud, nabij de Albert Heijn-supermarkt. Het slachtoffer, een 20-jarige gehandicapte Middelburger, raakte niet gewond maar kon niet zelf uit de auto komen. De man rijdt immers in een rolstoel. De politie heeft hem daarom na het ongeluk uit de auto gedragen.
 
De andere automobilist reed na het ongeluk door. De politie heeft inmiddels twee getuigen opgespoord. Hiervan zullen vandaag verklaringen worden opgenomen. Andere getuigen kunnen zich echter nog steeds melden op 0900-8844.
 
Een bergingsbedrijf heeft de verongelukte auto weggesleept. Er ontstond een kleine lekkage en de gemeente is ter plekke geweest om het wegdek te reinigen. Door het ongeluk was enige tijd één rijbaan op het viaduct afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (13-2-2009 om 18:17)
Is gewoon niet normaal. Die man was een kennis van mij. Veel sterke
Zeeuws(recht) (13-2-2009 om 18:01)
Ik hoop dat op grond van art. 7 lid 1, art. 175 en art. 179 Wegenverkeerswet 1994 ontzegging van de rijbevoegdheid voor max. 5 jaren wordt opgelegd, vanwege het verlaten van een plaats van een ongeval!
Justus (13-2-2009 om 16:57)
Sterkte !
Inge (13-2-2009 om 16:19)
Ik vind doorrijden na een ongeluk gewoon een misdrijf. Rijbewijs invorderen, auto in beslag nemen en alles laten betalen. Ik wens de gehandicapte bestuurder veel sterkte toe, en hoop dat hij snel zijn auto terug heeft, of een andere geschikte auto. Voor zulke mensen is een auto hun vrijheid.
Matthijs (13-2-2009 om 14:46)
Mensen die door rijden na het veroorzaken van een ongeval zijn gewoon lafaards. Je bent toch verzekerd? zo iemand verdient geen rijbewijs en geen auto. Hopelijk wordt ie snel gepakt en idd de volle pond laten betalen en nog een paar duizend euro boete er boven op.
Boedsr (13-2-2009 om 12:06)
Het is te erg voor woorden dat hij gewoon doorrijd. Hij zal het hebben gezien, is mij ook overkomen. Een bestuurder die recht op je afkomt, ik de berm in om de aanrijding te voorkomen, op de kop in het water en veroorzaker rijd door. Dit zijn gewetenloze bestuurders en moeten hard aangepakt worden
Cookie-instellingen beheren