Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Beknelde man Zanddijk Yerseke agressief

Toegevoegd: 13-02-2009, 09.09 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaasje (13-2-2009 om 18:42)
Sabine, die ambulatiebroeders doen met hun volle inzet hun werk ! zij verdienen van niemand een grote bek! volgende keer proces verbaal opmaken. En jij wil zijn grote mond goedpraten?
Sabine (13-2-2009 om 17:16)
Het is wel mijn broer waar jullie allemaal zo over oordelen. Jullie weten helemaal niet hoe hij is en waarom hem dit is overkomen. Ook de reden waardoor hij in deze staat verkeren weten jullie niet dus hou allemaal je zinloze reacties voor je.
Pieterjan (13-2-2009 om 16:26)
Ongeacht prive omstandigheden: emoties horen niet in het verkeer !!! hij had door zijn rijstijl misschien slachtoffers kunnen maken, Man, beheers je voortaan, er is al genoeg onnodige agressie tegen ambulancepersoneel e.d. die geen schuld hebben aan jouw ellende !!!
Inge (13-2-2009 om 16:14)
Ik vind sommige reactie's hier erg bot. K kan me voorstellen dat je enorm schrikt, en dat je in paniek dingen doet die je met je volle verstand niet doet, zeker als je ook nog veel pijn hebt. Man was verward staat erbij. Mensen die nu zo hard oordelen zou ik laten zitten als ik hulpverlener was.
Anoniem (13-2-2009 om 15:40)
Inderdaad, als je de situatie kent worden reacties toch wel wat anders. Oordelen is makkelijk, en ook het grote nadeel van deze site! Misschien beter eerst jezelf goed informeren en dan pas wat gaan roepen...
Patrick (13-2-2009 om 15:15)
Pijnlijke reacties allemaal over ons maatje,maar als jullie het verhaal achter deze jongen zouden weten dan zouden jullie het misschien een klein beetje begrijpen(ook al valt het nooit goed te praten agressie naar hulpdiensten) hulpdiensten bedankt !!!!!!!!! groeten uit breda
Cookie-instellingen beheren