Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Beknelde man Zanddijk Yerseke agressief

Toegevoegd: 13-02-2009, 09.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een aanrijding op de rotonde bij de Zanddijk in Yerseke is vannacht een 30-jarige man uit Breda bekneld komen te zitten.


De man reed rond middernacht tegen ANWB-lichtmast. Door de botsing kwam de man bekneld te zitten met zijn benen. De brandweer heeft de zijdeuren aan de bestuurderskant van de auto geknipt om de man te bevrijden.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was hij verward en erg agressief tegenover de hulpdiensten. In het ziekenhuis heeft men geen hersenletsel geconstateerd. Wel had de man gecompliceerde beenbreuken.

Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed was van een stof en desondanks toch is gaan rijden. De politie heeft daarom tests afgenomen om te kijken of de man inderdaad onder invloed was. De uitslagen van deze tests zijn nog niet bekend.

Agenten hebben het rijbewijs van de man ingevorderd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (18-2-2009 om 18:55)
Deel 2 Die er voor hem altijd zullen zijn ongeacht wat de situatie ook zal zijn. Dus mensen laat dit het laatste berichtje zijn ,besteed veel liever je aandacht aan je naasten en geliefde,dan dit soort zinloos gespeculeer . Groetjes van zijn vrienden uit breda...
Ano (17-2-2009 om 16:58)
@vlissingse! - Ik heb het goed gelezen en je gebruikt de termen als en kan dus beweer je niets maar denk je het! Ik zeg ook niet dat jij het verdedigt want dat kan ik niet uit jou reactie opmaken maar uit die van anderen wel! dus wachten we nog steeds op sabine!
Vlissingse (17-2-2009 om 14:20)
@ Ano :ik verdedig helemaal niks of niemand,maar de meeste gaan er maar weer makkelijk vanuit dat het gewoon wangedrag is.Dus als je het goed had gelezen heb je nergens kunnen zien dat ik zei dat het zo was,maar dat het een optie zou kunnen zijn.
Ano (17-2-2009 om 11:50)
@vlissingse! ook jij weet het goed te vertellen maar voorlopig heeft nog niemand van degenen die het gedrag verdedigen een verklaring omtrend zijn gedrag gegeven! we wachten op sabine!
Vlissingse (17-2-2009 om 11:39)
Wat weten sommige het toch weer goed te vertellen .Als je in shock bent kan je onbewust rare dingen doen en dus ook onbedoeld agressief worden.Hoop voor de mensen die het allemaal zo goed weten dat het hun niet overkomt,want dan ga ik eens wijzen met me vingertje pfff
Ano (17-2-2009 om 11:23)
@wil! - als je haar reactie zou lezen zou je de mijne moeten begrijpen!
Cookie-instellingen beheren