Weerbericht:
Later vanavond en veen toenemende kans op mist. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee gewonden bij frontale botsing

Toegevoegd: 13-02-2009, 09.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een ongeval op de Europaweg Zuid zijn vrijdagmorgen twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond tien over acht plaats op de kruising van de Europaweg Oost met de Europaweg Zuid en de Belgieweg Oost. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto frontaal met elkaar in botsing.


Twee inzittende zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (15-2-2009 om 14:10)
Ik ben er niet bont en blauw van af gekomen. Alleen een gebroken rib, en een gekneusde knie. Verder alles goed hoor. Alleen sterk balen dat ik 6 weken niet kan sporten. Marielle sterkte. We nemen nog wel kontakt op.
Marielle (14-2-2009 om 10:06)
Het was erg schrikken. Maar gelukkig voor ons zijn we er met niet te veel letsel van af gekomen. De andere bestuurder een gebroken rib en ik scheurtje in mijn pols en kuitbeen. En natuurlijk her en der bond en blauw. Sterkte voor de andere bestuurder.
John en Ineke (13-2-2009 om 23:37)
Lieve Mariëlle je hebt het gelukkig overleefd. Allemaal veel sterkte en hopelijk toch nog eens een mooie auto.
Miranda (13-2-2009 om 17:25)
Stevige aanrijding met vooral een slechte afloop voor een goede vriend, zoveel letsel opgelopen dat er 6 weken niet gesport kan worden helaas, we gaan je missen! Heel veel sterkte.
Matthijs (13-2-2009 om 15:11)
Gelukkig zijn auto's tegenwoordig een stuk veiliger dan vroeger. Ander had dit een stuk slechter kunnen aflopen. En als ik zo naar de voorruiten kijk waren beide bestuurders verstandig genoeg om hun gordel te dragen. Beterschap aan beide.
Cookie-instellingen beheren