Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Hoogbejaarde man gewond bij botsing in Breskens

Toegevoegd: 01-11-2005, 08.39 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In Breskens, op de Oude Rijksweg, heeft gistermiddag rond 15.53 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommobiel en een personenauto.

De bestuurder van de brommobiel, een 101-jarige man uit de gemeente Terneuzen, verminderde te laat snelheid voor een bocht. Hierdoor kwam hij op de verkeerde rijstrook terecht. Hier reed hem juist een 51-jarige vrouw uit de gemeente Sluis tegemoet. Beiden kwamen frontaal met elkaar in botsing.

De man liep door het ongeluk een lichte verwonding aan het hoofd op. Er wordt technisch onderzoek op het brommobiel verricht, omdat mogelijk de remmen van het voertuig niet werkten op het moment van de aanrijding.

Bij dit ongeval is overigens ook de brandweer ingezet. In eerste instantie leek het om een ongeval met beknelling te gaan, maar voor zover bekend zat er niemand bekneld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren