Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Vermoedelijke tasjesdief aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2009, 14.17 uur
Door: Laurens Jobse

VLISSINGEN - Een 33-jarige Vlissinger is afgelopen woensdag in de Dr. Stavermanstraat in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een aantal tasjesroven in Vlissingen afgelopen week.


Van de aangevers is een verklaring opgenomen waarbij iedere keer een opvallende jas naar voren kwam. De Zeeuwse politie is verder gaan rechercheren op de opvallende jas, in combinatie met wat andere overeenkomstige details.

Afgelopen woensdag is een zoekactie gehouden en in bovengenoemde straat werd een man aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. Uit onderzoek is gebleken dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan minimaal twee tasjesroven.

Het onderzoek loopt nog, de Zeeuwse politie moet nog verdere getuigen horen die zich gemeld hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylke (14-2-2009 om 22:15)
Goed dat die man opgepakt is! Dat moet toch leuk en makkelijk zijn om je geld te verdienen zomaar anderen bestelen, nou ik werk er liever zelf voor. Hoop dat hij een les leert en een straf erbij zou natuurlijk heel mooi zijn. Hopelijk krijgt ie ooit eens flink slaag van een slachtoffer!!!
Mooi werk (14-2-2009 om 21:41)
Mooi werk van de politie, chapeau hoor. Maar laten de rechters nu ook eens hun werk correct doen, en deze stakker flink veroordelen. Er zijn landen op de wereld waar je vinger of hand afgehakt word. Tis maar een tip!! Neem ook deze optie eens onder de loep?
Goed werk (13-2-2009 om 17:19)
Goed werk? kom op zeg..in boetes geven ja.. ik ben zeker blij dat hij opgepakt is maar voor hoelang ? en er mogen wel wat meer van zulke berichten komen voordat ik zou zeggen dat ze goe hun werk doen
Souburger (13-2-2009 om 16:15)
Goed dat hij eindelijk is opgepakt ,en dat hij elke cent terug betaald aan de slachtoffers .
Cobus (13-2-2009 om 15:52)
Ja dat zit er tegenwoordig... Wel weer toevallig!
Frans 1 (13-2-2009 om 15:45)
Zonder het blijkbaar gebruikelijk verketteren van de dader en hem een eeuwigdurende gevangenisstraf toe te bedelen,iets wat veelvuldig in de reaktie's voorkomt,wil ik alleen maar de politie mijn welverdiende felicitatie aanbieden.
Cookie-instellingen beheren