Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen uit modder gered in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 13.58 uur
Kinderen uit modder gered in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag in Middelburg drie kinderen gered die weggezakt waren in de modder.


Een voorbijganger merkte rond 12.40 uur op dat de kinderen niet meer uit een modderpoel op een bouwterrein langs de Nieuwlandseweg konden komen. Direct werden een brandweerwagen van de post Torenweg en een ambulance uit Domburg met spoed ter plekke gestuurd.
 
De brandweer was snel ter plekke en kon de kinderen met behulp van een ladder, een wervelplank en een reddingsklos uit de modder trekken. De kinderen zijn ingepakt in (folie)dekens en daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Na controle konden de geschrokken kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-2-2009 om 20:19)
@ minnetje. Deze ambulance kwam niet uit domburg deze stond voorwaarde scheppend in middelburg omdat deze ambu's al onderweg waren en de 109 (neeltje jans) ook al in middelburg/vlissingen aan het rijden was.
Jolande (15-2-2009 om 20:09)
Als kind klom ik ook in bomen en speelde op bouwterreinen en in de modder, dat is toch spannend voor een kind! En soms gaat dat mis, nou ja daar leren ze van. Ashley, goed gedaan hoor meid, gelukkig had je je telefoon bij je. En lief dat jullie een bosje bloemen voor de brandweermannen gaan kopen.
Een van de kinderen van het ongeluk (15-2-2009 om 20:04)
Tuurlijk moeten er wel hekken komen. Wij dachten alleen o, leuk pad om snel naar huis te gaan. En ja hoor, toen zat ik al vast. Het jongetje op de foto probeerde me eruit te halen, maar toen zat die ook vast. Gelukkig kon ik nog op tijd loskomen. Hij niet meer...
JSK (15-2-2009 om 19:28)
Natuurlijk...we krijgen gelijk weer reacties dat die bouwput moet worden omheind of weet ik wat. Misschien gewoon daar geen kinderen laten spelen omdat het daar geen veilige speelplaats is ? Dus ouders opgelet, laat u kinderen niet ronddwalen op een bouwterrein, dat is betreden op eigen risico !
Corina (15-2-2009 om 18:21)
Ik zie dat er op de site van de PZC een heel ander verhaal staat, daar wordt met de eer gestreken door een automobilist, misschien kan een van de ouders de PZC eens toespreken?! Dit is toch oneerliljk tegenover de kinderen en het meisje wat 112 heeft gebeld? Er staat daar een oplettende chauffeur
Michel Pop (Ambulance Verpleegkundige) (15-2-2009 om 18:01)
Fijn dat het met de kinderen goed gaat. De jonge dame had er veel last van en had het goed koud. Een douche doet wonderen! De Ambulance was dicht bij gelukkig, en er hoefde gelukkig niemand mee. Sterkte!!
Cookie-instellingen beheren