Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen uit modder gered in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 13.58 uur
Kinderen uit modder gered in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag in Middelburg drie kinderen gered die weggezakt waren in de modder.


Een voorbijganger merkte rond 12.40 uur op dat de kinderen niet meer uit een modderpoel op een bouwterrein langs de Nieuwlandseweg konden komen. Direct werden een brandweerwagen van de post Torenweg en een ambulance uit Domburg met spoed ter plekke gestuurd.
 
De brandweer was snel ter plekke en kon de kinderen met behulp van een ladder, een wervelplank en een reddingsklos uit de modder trekken. De kinderen zijn ingepakt in (folie)dekens en daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Na controle konden de geschrokken kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angel-cher (15-2-2009 om 17:49)
Wij kennen alle drie de kinderen vet erg!!! Wij hadden met 1 van die kinderen afgesproken maar wij hadden het afgezegd. Sterkte voor de geschroken ouders Veel Liefs Angel en Cher
Ashley ( een van de kinderen vn het ongeluk ) (15-2-2009 om 17:14)
We wouden alleen maar spelen en toen dreven we weg. We wilden Safak redden maar hij was te ver weg.. Ik heb 112 gebeld. Als ik me telefoon niet bij had waren we dood. Als ik me jas niet snel had uitgetrokken waren we ook dood want me telefoon zat in me jas...
Erik (15-2-2009 om 16:56)
VERVOLG: Ik ben er gelukkig op eigen kracht ( met hulp van m'n zoekmaat) uitgekomen. Maar het was wel een spannend half uurtje en het kostte me een paar goede laarsen. Ik wens de boys dus sterkte.Kijk op mn site: http://home.hccnet.nl/e.r.h.mulder/index.html bij dagboek / dec 2006 voor fotoverslag.
Erik (15-2-2009 om 16:49)
Uit ervaring weet ik wat de jongens hebben meegemaakt. In december 2006 ben ik, op ongeveer dezelfde plek) ook in de modder weggezakt. Tijdens de uitoefening van mijn hobby, coinhunting. Ook toen was er geen bord of aanduiding dat het gevaarlijk terrein was. ZIE VOLGEND BERICHT.
Minnetje (15-2-2009 om 15:55)
Jaja en de ambulance moest helemaal uit Domburg komen..Ui t Vlissngen was toch wel wat dichtrbij en vlugger.. lijkt mij.
Natascha (15-2-2009 om 15:24)
Beste mamma`s van de kinderen, hoop dat ze niet al te erg geschroken zijn en dat de bouwput nu wel afgechermd wordt. Er moet immers eerst wat gebeuren en dan wordt er pas wat gedaan. Veel sterkte
Cookie-instellingen beheren