Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen uit modder gered in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 13.58 uur
Kinderen uit modder gered in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag in Middelburg drie kinderen gered die weggezakt waren in de modder.


Een voorbijganger merkte rond 12.40 uur op dat de kinderen niet meer uit een modderpoel op een bouwterrein langs de Nieuwlandseweg konden komen. Direct werden een brandweerwagen van de post Torenweg en een ambulance uit Domburg met spoed ter plekke gestuurd.
 
De brandweer was snel ter plekke en kon de kinderen met behulp van een ladder, een wervelplank en een reddingsklos uit de modder trekken. De kinderen zijn ingepakt in (folie)dekens en daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Na controle konden de geschrokken kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Mamma van één van de kinderen (15-2-2009 om 15:19)
Het gaat goed met alledrie de kinderen. Ze zijn erg geschrokken en hebben het nog wel erg koud. Zijn allemaal onder de douche geweest. En gaan van de week van hun zakgeld een bosje bloemen kopen voor de brandweermannen. Mannen bedankt voor jullie hulp.
Marco (15-2-2009 om 15:14)
Bouwterreinen is altijd interresant voor kinderen, het maakt niet uit of er hekken, borden staan. Ze verzinnen wel wat om daar te kunnen komen.
Betsie (15-2-2009 om 15:14)
Gelukkig voor de kinderen en ouders, deze goede afloop. Geruststellend dat er goede hulpverleners zijn, een pluim voor politie, brandweer en ambulance.
Danielle (15-2-2009 om 15:12)
ik vind persoonlijk dat ze gevaarlijke werkplaatsen zoals deze gewoonweg met hekkens af moeten zetten en niet toegankelijk voor andere personen maken klimmen de kids er dan nog overheen dan zou ik ze eens hartig woordje met hunm spreken zowel als politie als ouders
MotoRob (15-2-2009 om 15:00)
Op die leeftijd speelde ik ook graag op bouwtereinen, dat heeft een enorme aantrekingskracht, op die leeftijd zie je de gevaren niet in, hekken plaatsen helpt niet, daar klimmen ze gewoon overheen.
Tineke (15-2-2009 om 14:57)
Zo begrijpelijk dat kinderen zand en modder opzoeken om te spelen. Speelgelegen hied:kinderen willen boomhutten bouwen en met allerlei plankjes en zo aan de slag, maar wij volwassenen willen keurige speeltuintjes, en dat strookt niet met de wensen van onze kinderen.
Cookie-instellingen beheren