Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen uit modder gered in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 13.58 uur
Kinderen uit modder gered in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vanmiddag in Middelburg drie kinderen gered die weggezakt waren in de modder.


Een voorbijganger merkte rond 12.40 uur op dat de kinderen niet meer uit een modderpoel op een bouwterrein langs de Nieuwlandseweg konden komen. Direct werden een brandweerwagen van de post Torenweg en een ambulance uit Domburg met spoed ter plekke gestuurd.
 
De brandweer was snel ter plekke en kon de kinderen met behulp van een ladder, een wervelplank en een reddingsklos uit de modder trekken. De kinderen zijn ingepakt in (folie)dekens en daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Na controle konden de geschrokken kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boedsr (15-2-2009 om 14:52)
Het is inderdaad een leuke speel plaats voor kinderen maar of borden kinderen er van weerhouden ik weet het niet het is te hopen dat deze twee het nu wel in zien hoe gevaarlijk bouwtereinen zijn
De Mamma van één van de Kinderen (15-2-2009 om 14:44)
Bouwterreinen zijn altijd heeeeeel Gevaarlijk maar er staan hier nergens geen borden of hekken. Ook nergens geen waarschuwing over drijfzand. Bouwplaatsen zijn altijd erg leuk en intersant voor kinderen..maar wel Levensgevaarlijk. In in plaats van twee waren het trouwens drie kinderen.
Muffin (15-2-2009 om 14:32)
Jeetje, gevaarlijk zeg! Maar daarom zijn bouwterreinen ook altijd verboden toegang, ik vind het zo gevaarlijk als ik die kinderen daar zie spelen, bij bouwkranen enzo. Ik vind dat hier beter op gelet moet worden.
Cookie-instellingen beheren