Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Man op straat overvallen in Vlissingen

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 22-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats overvallen door vier mannen.


De man werd rond 01.00 uur in de Walstraat omsingeld door de vier. Ze wilden dat hij zijn geld afstond. De mannen zouden hem slaan als hij dit niet deed en één van hen begon de 22-jarige te duwen. De 22-jarige gaf daarop zijn portemonnee aan één van de vier. Hierop gingen de overvallers en vandoor richting Scheldestraat.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de daders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ @ Mozes (16-2-2009 om 19:05)
Nee dat is inderdaad een verkeerde oplossing maar ik ga me niet laten bestelen omdat de politie de straat niet veiliger maakt, je ziet ze af en toe wel eens langsrijden maar als er een melding van jongeren die overlast veroorzaken is gaan ze daar het liefst met zwaailicht en sirene naar toe..
Vlissingse (16-2-2009 om 16:29)
Nou sorry hoor,maar als iemand mijn tas probeert te pakken,kan hij toch echt een dreun verwachten,dat noem ik nog altijd zelfverdediging.Dan maar eigen rechter spelen,als ik op de politie moet gaan wachten is hij natuurlijk al lang weg.Een signalement kan natuurlijk geen kwaad
@ Mozes (16-2-2009 om 11:41)
Wat is dat nou voor reactie? "Anders moeten we voor eigen rechter gaan spelen".....??? Er is nooit een excuus om voor eigen rechter te gaan spelen! Dan is het hek helemaal van de dam en wordt de ellende en het geweld alleen maar groter. Geweld los je niet op met geweld! Nu niet en nooit niet.
Mozes (16-2-2009 om 10:02)
Ze moeten meer undercover agenten inzetten en deze in risicogebieden laten rondlopen, als dit niet gebeurd zal het zeker door blijven gaan met berovingen omdat de daders zich ongeschonden voelen.. doe er aub wat aan politie, anders moeten de bewoners van vlissingen voor eigen rechter gaan spelen!
@ ik en jij (15-2-2009 om 20:50)
Ik hoop dat je nog een lange tijd naar school moet want met dit gebruik van de Nederlandse taal ga je het echt niet redden.
Anoniem (15-2-2009 om 20:27)
HV Zeeland, ga aub een site in het leven roepen waar zulke personen met foto, naam, adres en toenaam getoond worden, anders stopt dit nooit meer. De normale burger vraagt hierom!! Ik ben een trouwe kijker van deze site, maar de overvallen van de laatste weken zijn niet meer te tellen.
Cookie-instellingen beheren