Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Loslopende hond bijt postbode in Koudekerke

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.27 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Op het Lange Weegje in Koudekerke is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze werd gebeten door een loslopende hond.


De vrouw, een 45-jarige Vlissingse, was rond 16.00 uur bezig met het bezorgen van post toen ze plotseling in haar bovenbeen werd gebeten door de hond, die losliep bij een huis in de omgeving waar ze de post wilde bezorgen.

Omdat de postbode de hond wilde ontwijken door van hem weg te draaien heeft zij een pijnlijke heup overgehouden aan het incident. Het is bij de politie overigens niet bekend welk ras de hond heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (17-2-2009 om 14:13)
@reglage - Helemaal met jou eens want die chihuahua die ik ken is ook weggehaald bij die mensen. Het heeft 2 jaar geduurd maar daarna was het echt een schat van een beest. Hij had alleen een zwak voor bepaalde mannen, een man had hem mishandeld. Je kan zeker lezen wie hier de dierenliefhebbers zijn
Rik (17-2-2009 om 12:02)
@ karinNee zeker niet. Alleen het is mij iets te bekent. de reactie:" O, dat doet hij anders nooit." het blijft een wild beest. En natuurlijk valt het beesje op te voeden alleen het blijft onvoorspelbaar. daarom moeten ze overal aangelijnt. En ik zei ook alleen als hij niet te helpen is.
Reglage (17-2-2009 om 10:27)
Serieus, waarom moet die hond afgemaakt worden?. Is zo'n bullshit. Maak die eigenaar dan af of zo, maar niet dat beestje. Haal de hond bij zijn eigenaar vandaan, geef hem een nieuw leven bij een ander gezin. Het is wel moeilijk om hem weer lief te krijgen, maar zeker de moeite waard!
Karin (17-2-2009 om 09:35)
@ Rik : zelf geen honden thuis neem ik aan?!?!?
Souburger (16-2-2009 om 21:14)
Ik ben het er helemaal mee eens dat het ras er niet toe doet ik ken namelijk iemand die had een valse chihuahua. Ik vind wel dat mensen overdreven reageren qua het ras en de kosten. Gewoon de situatie bekijken en dan eventueel het baasje een boete geven
Vonck (16-2-2009 om 18:08)
Een poedel maak je net zo makkelijk vals als een Doberman of weet ik veel wat. Wij hebben twee honden waar men met een grote bocht omheen loopt. Maar dit zijn echt allemansvrienden. Ook met (vreemde)kinderen zijn ze heel erg lief. Vanaf 8 weken oud hebben ze wekelijks cursus. Een echte aanrader!
Cookie-instellingen beheren