Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo overvallen door scooterrijder in Middelburg

Toegevoegd: 15-02-2009, 20.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondag rond 01.30 uur zijn een man en een vrouw slachtoffer geworden van een poging tot straatroof op de Koudekerkse weg in Middelburg.


De man en de vrouw, 26 en 23 jaar oud en afkomstig uit de gemeenten Veere en Vlissingen, fietsten door een tunneltje toen achter hen een scooter slingerend op hen af kwam rijden en tussen hen in stopte.

De scooterbestuurder eiste geld en dreigde met een wapen richting de 26-jarige man. Ook graaide hij in de broekzakken van de 26-jarige man waarop deze hem wegduwde. De scooterrijder reed daarna weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polleke (15-2-2009 om 22:56)
Mensen wat is hier helemaal aan de hand zijn we nu nergens meer veilig.
Kelly (15-2-2009 om 21:30)
wat loopt er toch een hoop tuig rond. Moet veel harder gestraft gaan worden! Sluit ze maar een paar jaar op kunnen ze nadenken. Dit is toch niet meer normaal zeg!
Cookie-instellingen beheren