Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf jongens gepakt voor vernielingen

Toegevoegd: 15-02-2009, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond in totaal vijf jongeren aangehouden die fietsen aan het vernielen waren in Middelburg.


Rond 22.45 uur werden drie jongens uit de gemeentes Vlissingen, Veere en Middelburg aangehouden op de Pottenbakkerssingel. Ze waren samen een fiets aan het vernielen.

Kort na de aanhouding van de drie werden op dezelfde locatie twee andere minderjarige jongens aangehouden voor hetzelfde delict. Eénn van deze twee bleek een onjuist adres te hebben opgegeven. Hij kreeg hiervoor een boete van 220 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bigben (16-2-2009 om 06:18)
Goed zo ze moeten harder gestraft worden volgens mij zijn dit de zelfde jongens die een week geleden in oost-souburg spullen uit tuinen hebben gestolen en dingen hebben vernield moet ze niet tegen komen deze jongens
Lion (16-2-2009 om 05:56)
Mooi.220 euro. nu de rest nog even een nieuwe fiets laten dokken. en een paar weken taakstraf bij een fietsenmaker ofzo
Ikhebhethelemaalgehad (16-2-2009 om 00:04)
Ook dit is nederland met zijn slap beleid en vrije opvoeding. En dit is nog maar het begin van de ellende. Let op mijn woorden over vijf jaar kun je met goed fatsoen niet meer over straat.!!!!!! Zie ook het artikel over de scooterrijder.
Kelly (15-2-2009 om 21:33)
Prachtig 220 euro boete! En opsluiten voor een paar maanden. Geef ze maar fietsen om te repareren!
Cookie-instellingen beheren