Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 98 km

Vijf jongens gepakt voor vernielingen

Toegevoegd: 15-02-2009, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond in totaal vijf jongeren aangehouden die fietsen aan het vernielen waren in Middelburg.


Rond 22.45 uur werden drie jongens uit de gemeentes Vlissingen, Veere en Middelburg aangehouden op de Pottenbakkerssingel. Ze waren samen een fiets aan het vernielen.

Kort na de aanhouding van de drie werden op dezelfde locatie twee andere minderjarige jongens aangehouden voor hetzelfde delict. Eénn van deze twee bleek een onjuist adres te hebben opgegeven. Hij kreeg hiervoor een boete van 220 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (18-2-2009 om 21:16)
Haha behoorlijke heethoofden hier.(2e alinea)de fiets is niet vernield, er is niks kapot. de fiets is vereden. erg veel normen en waarden heb je zeker niet als je je fiets midden op straat neergooid. staat nu netjes aan de kant, das juist positief. mensen hier lezen dit stukje en oordelen onwetend
Hippo (18-2-2009 om 16:16)
@ was erij, ooit van normen en waarden gehoord?
W. (18-2-2009 om 15:03)
Het maakt niet uit of een oud of nieuwe fiets is. Als het niet van jouw is, moet je er gewoon met je tengels van afblijven!!!!
Was erbij (18-2-2009 om 14:46)
Wat overdreven, het betreft een kapotte, 15 jaar oude fiets zonder slot en eigenaar. waar zeuren we over? de fiets is btw niet vernield en nog in dezelfde staat. overdreven reacties zijn bijna lachwekend. en als je om je fiets geeft leg je hem niet midden op straat zonder slot? dat is er om vragen.
Truus (16-2-2009 om 18:02)
@kelly is dat niet een beetjeoverdreven voor een oude fiets wat moeten ze dan wel niet doen met een moordenaar
Vonck (16-2-2009 om 17:44)
Mozes.. Waarom Oostblok-tuig? Georganiseerde misdaad komt niet alleen bij deze bevolkingsgroep voor. Misschien eens tijd om van onder je steen te komen en te kijken wat er in de wereld gebeurd? Deze jongens beginnen met fietsen,, de vraag is waar het gaat eindigen.. Dus goed aanpakken!
Cookie-instellingen beheren