Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Auto in de berm in Vrouwenpolder

Toegevoegd: 16-02-2009, 11.55 uur
Door: Laurens Jobse
VROUWENPOLDER - Op de N57 / Vrouwenpolderseweg is zondag rond 22.30 uur een 19-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland in de berm beland.


In een bocht verloor hij de controle over het stuur waarna zijn auto in de slip geraakte en in de berm tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Van zijn auto was door het ongeval een voorwiel afgebroken.

De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marije (17-2-2009 om 19:22)
Totaal mee eens, in die bocht staat ook een lantaarnpaal dus overzichtelijk genoeg! En hopelijk geen gezeur over "die zal wel te hard hebben gereden" Mensen die op de Vrouwenpolderse weg 60 rijden, die zouden ze is moeten aanpakken! Over gevaarlijk gesproken...
Lennard (17-2-2009 om 14:52)
Waar slaat dat op? Zoveel mensen 'sneuvelen' hier niet. Het is geen polredijk, en de N57 word genoeg verlicht. Dit was gewoon een 'ongelukje' Het is lang geleden dat er een dode is gevallen op de N57 in de buurt van Vrouwenpolder
Vaisonne (17-2-2009 om 12:32)
Hoeveel jongeren gaan daar nog sneuvelen? Deze heeft geluk gehad. Wat kun je hier nu toch aan doen; betere verlichting, knipperlichten in de bocht?
Cookie-instellingen beheren