Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij ongeval Sluiskil

Toegevoegd: 16-02-2009, 20.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Bij een ongeval in de Koegorspolder in Sluiskil is maandagmiddag een 57-jarige automobilist uit de gemeente Hulst in de sloot gereden.


Het ongeval vond plaats tussen 13.00 uur en 14.40 uur. De 57-jarige man verklaarde dat hij met het rechtervoorwiel in de berm was terechtgekomen. Hierdoor is hij geslipt en kwam hij aan de andere kant van de weg in de sloot terecht.

De man raakte niet gewond, zijn auto raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (17-2-2009 om 15:13)
Dit soort ongelukken ontstaan vaak als gevolg van een snelle stuurcorrectie nadat de auto deels naast de weg is beland. Een logische (schrik)reactie, maar de auto wordt gelanceerd zodra de wielen weer grip krijgen. Beter: gas los, snelheid minderen en rustig terugsturen.
Jeannine (17-2-2009 om 12:43)
@ Willem Kampers - Ik was erbij toen het gebeurde. die man had gelukkig niks. Heeft niet hard gereden dus niet zo oordelen op een ander.
Sluiskillenaor (17-2-2009 om 07:46)
De koergorsstraat is sinds de afsluiting van de weg onder de fabrieken levensgevaarlijk geworden, ondanks dat het een 60km weg is, wordt er veel te hard gereden, en dan te bedenken dat er vaak slik op de weg ligt, door het bouwverkeer, en de slecht verlichte karretjes richting milieustraat..
Willem Kampers (16-2-2009 om 22:38)
Zou wel goed van de kaart geweest zijn als hij niet meer weet of het nu 13.00 uur was of 14.40 uur. Overigens vreemd dat er niemand gestopt is om te kijken en te helpen, er rijden de gehele dag auto's genoeg daar.
Cookie-instellingen beheren