Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Boetes bij bromfietscontrole Baskenburgplein Vlissingen

Toegevoegd: 17-02-2009, 13.37 uur
Door: Laurens Jobse

VLISSINGEN - Bij een bromfietscontrole op het Baskenburgplein in Vlissingen zijn dinsdagmorgen tussen 07:30 en 09:30 uur zestien boetes uitgeschreven.


De controle werd gehouden in het kader van de overlastgevende bromfietsende jeugd. Vier maal werd er een kentekenbewijs ingevorderd wegens technische gebreken. Drie maal werd er een boete uitgeschreven voor de snelheid en twee mensen werden bekeurd voor het rijden door het rode verkeerslicht.

Twee mensen kregen een bekeuring omdat de remmen niet deugden en ook werden er twee mensen beboet omdat de verlichting niet in orde was.

Ook werden er nog boetes gegeven voor het rijden op fietspad, het ontbreken van het bromfietscertificaat/rijbewijs en het niet dragen van een helm. Er werden buitenom boetes ook nog een vijftal waarschuwingen uitgedeeld.

Vergeleken met een soortgelijke bromfietscontrole ongeveer een maand terug, is er sprake van een aanmerkelijk verbetering. Het bleek dat meer bromfietsers hun 'zaken op orde hadden'. Ook werd een voorzichtige aanvang gemaakt met een gestructureerde controle op gepimpte en zogenaamde discoauto's.

Tijdens deze controle  werden twee personenauto's bekeurd. Één auto voor de APK en de andere auto voor het hebben van te donker getinte ruiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-2-2009 om 22:51)
Mensen zeur niet zo. Susan zeurt trouwens als een van de enigen niet! Ze zegt alleen dat haar dochter te laat was, meer niet...
GIZMO (17-2-2009 om 20:51)
Weer 4 hun kenteken kwijt nu nog die honda civicjes die s'avonds en s'nachts door de president roosevelt laan scheuren dan kan je tenminste ook weer rustig slapen s'nachts maar ga vooral zo door het wordt in de buurt al weer een beetje rustiger
Nickey (17-2-2009 om 18:54)
Vandaag nog .Reed 40 a 50km met de auto op de Statenlaan,word ik in gehaald door een stel op een scooter.Deze gingen langs de verkeerde kant van een vluchtheuvel en reden bijna op een tegenligger. De oplossing?Pakken en in de pers ermee.Ik geschrokken en met mij meerdere.GEEN pardon meer.
Suzan (17-2-2009 om 18:37)
Er zijn ook mensen die van de overkant komen en dus afhankelijk zijn van openbaar vervoer en ja je kan een bootje eerder nemen maar om 6 uur vertrekken om om 8.15 op school te zijn is wel een beetje gortig Ik heb helemaal niet gezegd dat het een slechte actie is.
Mozes (17-2-2009 om 17:41)
Is zoiets nou echt nodig zoveel motoren die ook ergens anders de boel in de gaten zouden kunnen houden? ,nogal overbodig zorg gewoon dat je vaker met de motor/auto/fiets rondrijd dan pak je dr veel meer deze controle was binnen minuten al doorgeseind en dan blijven de snelle wel in de schuur staan.
Ano (17-2-2009 om 16:41)
@Bep! - Ik en de kas spekken? Mijn voertuigen zijn 100% in orde en ik weet hoe ik ermee om moet gaan dus er zal van mij weinig spek in de kas komen!
Cookie-instellingen beheren