Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Grote reeks van minstens 35 inbraken opgelost

Toegevoegd: 17-02-2009, 15.46 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Met de aanhouding van een 20-jarige Vlissinger, een 25-jarige Middelburger en een 24-jarige vrouw uit Vlissingen denkt de politie Zeeland meer dan 35 inbraken in met name schoolgebouwen, bedrijven en winkelpanden op Walcheren te hebben opgelost.


De twee mannelijke verdachten gingen bijna dagelijks op dievenpad terwijl de vrouw uit Vlissingen er van verdacht wordt hen tot enkele inbraken te hebben aangezet en veel van de door hen gestolen goederen te hebben opgekocht.

De buit bestond onder meer uit computerapparatuur en contant geld. Een deel hiervan is terug gevonden.
 
 
Een van de inbraken waarvan zij verdacht worden, betreft een inbraak in een garagebedrijf in Middelburg waarbij door de daders een hond werd weggenomen. Aan deze inbraak werd door de regionale media aandacht besteed. De hond werd bij één van de daders aangetroffen en is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Alle drie de verdachten zijn inmiddels voorgeleid en bevinden zich in bewaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaynora (18-2-2009 om 18:51)
Imroing......jammer zeg. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen! whahahahahaha
Rien (18-2-2009 om 06:41)
Werk zat, als je maar wilt
Ano (17-2-2009 om 18:28)
@zoop dus omdat de werkeloosheid groeit en er weinig werk is moet je maar gaan stelen? wel een beetje bijblijven he;-)
Zoop (17-2-2009 om 17:41)
"zoek werk of iets"... wie dat schrijft vandaag de dag is niet helemaal lekker, die heeft de bakellende zeker nog niet gehoord vandaag ? wel een beetje bij blijven hoor.
Rien (17-2-2009 om 17:34)
Of het nu pubers zijn of niet het zijn toch gewoon klootzakken of sta je soms achter ze, Jan. Goeie opmeking Wii, het zijn gemotiveerde werkers, met name voor de nachtdiensten.
Jan (17-2-2009 om 16:56)
@Bo - Ja hoor, en weer een reactie over pubers, hou je mond toch eens een keer met al die opmerkingen. citaat: "Met de aanhouding van een 20-jarige Vlissinger, een 25-jarige Middelburger en een 24-jarige vrouw uit Vlissingen" welk gedeelte snapt u niet?
Cookie-instellingen beheren