Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

In de sloot na slippartij bij Middelburg en Axel

Toegevoegd: 17-02-2009, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een ongeval op de oprit van de A58 bij Middelburg en op de Langeweg bij Axel zijn dinsdag twee bestuurders na een slippartij met de auto in de sloot geraakt.


Een 18-jarige Middelburger reed omstreeks 13.30 uur met zijn auto op de oprit van de A58, komende vanaf de Schroeweg, toen de auto in een bocht ging slippen waarna deze in de rondte tolde en vervolgens achteruit de sloot in gleed.

Door een takelbedrijf is de auto uit de sloot getrokken waarna de 18-jarige Middelburger zijn weg weer kon vervolgen.

Op de Langeweg bij Axel is dinsdag rond 09.00 uur een 18-jarige vrouw uit de gemeente Hulst met haar auto in de sloot beland.

Nadat de vrouw de macht over het stuur verloor, begon haar auto te slippen en kwam aan de linkerzijde van de weg in de sloot tot stilstand. De 18-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij. De auto moest uit de sloot worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bestuurder (18-2-2009 om 23:58)
Kom op, je krijgt tegenwoordig het rijbewijs niet bij een pakje boter.. En toevallig zijn ze jong maar gelijk een oordeel over snelheid is een beetje flauw.. als ze 80 zijn is er commentaar te oud.. Als het middelbare leeftijd is hoor je niemand.. Ik ben 20 en rij ook fatsoenlijk hoor..
Henk (18-2-2009 om 22:34)
Als je de situatie niet precies weet is het moeilijk om er een oordeel over te geven.
Christian (18-2-2009 om 16:38)
Hebben ze wel leren rijden? zodra je gaat tollen geeft het al de verwijzing naar te hard rijden
Ina (17-2-2009 om 21:05)
By the way: dat vergat ik daarnet nog: gelukkig zijn er geen gewonden!! Blikschade kan hersteld worden, maar mensen-levens zijn zó kostbaar..... Met de schrik vrijkomen is een mooi gezegde!
Ina (17-2-2009 om 21:00)
Misschien kunnen deze 2 jonge bestuurders elkaar opzoeken en samen nog een paar rijlessen nemen? OK, soms is het overmacht, maar soms ook onmacht doordat je evt iets te hard rijdt?? Bij regen altijd oppassen voor gladheid!
Rijschoolhouder (17-2-2009 om 20:38)
Weer twee 18 jarigen. Toch is het beslist niet zo dat ze met de rijopleiding niks leren of moeten kunnen. De eisen zijn best hoog. Mensen, rijd met je verstand!
Cookie-instellingen beheren