Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangehouden op minibike

Toegevoegd: 21-02-2009, 15.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft vrijdagavond een 18-jarige Vlissinger aangehouden voor het rijden op een minibike.


De jongen reed rond 22.45 uur op het Baskensburgplein. Zijn minibike was niet voorzien van een kenteken. Tevens voerde de jongen geen verlichting en was hij niet in het bezit van een rijbewijs.

De politie heeft die minibike in beslag genomen. Tegen de jongen wordt procesverbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mozes (24-2-2009 om 14:44)
Waarom zeuren mensen zoveel zodra er iets kleins gebeurt reageren mensen al alsof er een liquidatie heeft plaatsgevonden, een minibike is geen moordwapen en als je er verantwoord mee omgaat is er geen gevaar voor de omgeving of wat dan ook..
Johan (23-2-2009 om 13:11)
@'Wat een domme reactie`s': Je hebt echt geen idee hoever deze minibike's opgevoerd zijn he? Een parkeerplaats is nog steeds openbare weg, dus ze hebben zich maar aan de regels te houden. Weet je misschien waarom ze niet verzekerd zijn? Denk daar maar eens over na voordat je zo'n reactie plaatst.
Wat een domme reactie`s (23-2-2009 om 11:40)
Waarom zou je er niet op mogen rijden? gevaarlijk?? nee dan liever een opgevoerde scooter zeker geloof mij maar liever een minibike op een pakeerplaats dan een scooter op de openbare weg en een kenteken op de bike? nog nooit van gehoord volgens mij kan je ze niet eens verzekeren !! keep on biking!!
Henk (23-2-2009 om 10:05)
POLITIE je hebt terecht gehandeld!
Johan (23-2-2009 om 08:40)
Als je ziet hoe ze met die minibikes door de wijk scheuren snap ik onderstaande reacties niet. Jullie wonen zeker in een andere wijk? Het is niet de vraag *of* er een keer een zwaar ongeval gebeurd, maar *wanneer*. Kinderen kunnen niet eens meer normaal buitenspelen nu.
Pieter oost. (22-2-2009 om 20:16)
Op zo'n ding ben je misschien wel gevaarlijk maar ook drie keer zo oplettend.. hoe vaak lees je nou ergenst dat er een ongeval met zo'n ding gebeurd.. als dat al niet meer mag, ja, dan ga je andere dingen doen.. zoals overlast en vernielingen veroorzaken!
Cookie-instellingen beheren