Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Brandweer ingezet bij ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 28-12-2005, 21.54 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN – Bij een eenzijdig ongeval in Terneuzen is woensdagavond één persoon gewond geraakt.

Rond vijf over acht werd de ambulance 19133 opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Guide Gezellestraat in Terneuzen. Voor zover bekend vond hier net voor de rotonde een eenzijdig ongeval plaats. Een auto is mogelijk uit de bocht gevlogen en op de zijkant terecht gekomen.

Enkele minuten later werden ook de brandweer en een tweede ambulance 19136 ingezet omdat er rook uit de auto zou komen. De brandweer rukte uit met de tankautospuit 5630 van de kazerne Terneuzen en het hulpverleningsvoertuig uit Axel.

Het hulpverleningsvoertuig uit Axel is niet meer ter plaatse geweest omdat het slachtoffer niet bekneld zat. De brandweer heeft de ambulancedienst geholpen bij de bevrijding van het slachtoffer.

Het slachtoffer waarvan verdere gegevens nog niet bekend is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de verwondingen is nog niks bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren