Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 22-02-2009, 21.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een 13-jarig meisje en een de bestuurder van een bestelauto, afgelopen vrijdag.


Het ongeluk gebeurde in de bocht van de Guido Gezellestraat/Axelsestraat in Terneuzen. De auto kwam uit de richting van de Bomenbuurt. Het meisje kwam door de botsing ten val. Toen zij opstond was ze misselijk en duizelig. Ook was ze gewond aan haar been. Hierdoor kwam ze bijna weer ten val.

De auto is na het ongeluk doorgereden. De bestuurster van de bestelauto deed haar raam alleen even open en riep dat het meisje moest uitkijken. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen. Ook kan gebeld worden met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een ex brommerrijder (23-2-2009 om 16:59)
Helaas heb ik niks gezien,maar veel beterschap voor het meisje,ik ben zelf ook eens aangereden met brommer en automobilist ging er ook vandoor,ik had zijn kenteken maar hij is nooit aangehouden, kan dat nou niet anders? doorrijden is volgens de wet een misdrijf dus oppakken die doorrijders!!
Sluiskil (23-2-2009 om 13:10)
Het zijn niet altijd de automobilisten die gevaarlijk rijden hoor als die school uit is rijden ze met 3of4 naast elkaar, misschien heeft die vrouw haar niet eens geraakt en is ze zelf gevallen, kan ook. Je kan nog niet veel over zeggen, eerst maar weten wat er echt is gebeurd
Een zeeuw (23-2-2009 om 12:53)
@Christian, schade is geen garantie hoor! Mijn zus is een keer van mijn brommer af gereden bij een wedstrijdje tussen 2 auto's. bromfiets total loss, zij gelukkig niet!, auto moet heel veel schade gehad hebben, bestuurder is nooit gepakt! hoop dat dat hier wel lukt, sterkte aan het meisje.
Sanne (23-2-2009 om 12:24)
@ Canadees, je weet niet eens wat er gebeurd is, dus kom nu niet met vooroordelen dat het meisje uit had moeten kijken. Eerst het verhaal duidelijk hebben dan reageren.
De Canadees (23-2-2009 om 10:53)
Tja, Schandalig ,maar ja tegenwoordig is het verkeer gewoon agressief. Mensen hebben geen respect meer voor elkaar. Altijd ik en nog eens ik. Leer eens defensief te rijden. Nu ook, dat meisje had inderdaad ook beter moeten uitkijken, deze jeugd denkt ook maar dat ze alles mogen.
Dave Bongers (23-2-2009 om 10:14)
Ik woon zelf in de Bomenbuurt op de hoek van het ongeval, was een van me buurmeisjes... moet er niet aan denken dat het straks mijn eigen zoon overkomt.... WOONERF = STAPVOETS rijden mensen, verkeersles nr: 1...
Cookie-instellingen beheren