Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto op zijn kant gezet in Axel

Toegevoegd: 23-02-2009, 13.31 uur
Door: Laurens Jobse
AXEL - In de nacht van zondag op maandag is aan de Oosterstraat in Axel een auto op zijn kant gezet door vandalen.

Hierdoor kwam de auto met zijn dak tegen de rechterzijde van een daarnaast geparkeerde auto terecht. Beide voertuigen hebben vermoedelijk schade opgelopen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walgelijke streek (25-2-2009 om 01:22)
Voor degenen die zich afvragen waarom er niemand iets gehoord heeft. Ooit al eens gehoord van de geluidsisolerende werking van dubbel glas? En het kantelen van een auto is wellicht slecht een paar seconden lawaai. Daar worden de meesten niet wakker van. Zoveel lawaai maakt dat denk ik niet eens.
Anoniem (25-2-2009 om 01:17)
@K Ken je de plaats waar het gebeurd is ? Ken je de afstand tot de eerste bewoonde huizen waar jongere mensen wonen dan in het "Kasteeltje" ? Oriënteer je eens ter plaatse. Vraag eens na waar het precies gebeurd is. Ik ben er van overtuigd, je zal dan je mening wel bijstellen.
B. (24-2-2009 om 23:25)
Als het zo een beruchtte wijk moet zijn begrijp ik dat sommigen niet durven op te treden, ook om te voorkomen zelf dupe te worden. Sterkte iedereen die ermee te maken heeft! Getuigen kunnen ook altijd anoniem bellen he!!!
K (24-2-2009 om 18:27)
@walgelijke streek dus zwijg aub over onzin want de meeste axelaars zijn dus wel degelijk bang voor een groepje tieners
K (24-2-2009 om 18:24)
@walgelijke streek, ik ben wel degelijk bekend in axel en weet dus ook dat er heel veel mensen wonen van het type stond er bij en keek ernaar,maar acktie ondernemen ho maar,savonds gaan de rolluiken naar beneden en durven ze de straat niet meer op. durft u op te treden? zo ja,goed zo,zo hoort het!!
Souburger (24-2-2009 om 15:32)
Ik vind het echt erg voor die mevrouw,ik hoop dat die gasten een leuk autotje terug geven aan die mevrouw,hoe halen julie het in je hoofd om zo iets te doen,
Cookie-instellingen beheren