Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Fiets met medicijnen gestolen in Axel

Toegevoegd: 23-02-2009, 17.14 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In de Noordstraat in Axel is vanmiddag een damesfiets gestolen. In de fietstassen zaten onder meer medicijnen.


De fiets werd rond 15.30 uur gestolen toen de eigenaresse deze even opzij had gezet om te pinnen. Toen ze dat had gedaan zag ze haar fiets wegrijden met een daarop een onbekende. Op de fiets zaten fietstassen en in één van die tassen zitten medicijnen tegen maagklachten.

Het gaat om het medicijn Omeprazol. In ernstige gevallen kan iemand die deze medicatie niet voorgeschreven heeft gekregen ontstekingen oplopen aan de nieren of lever. Ook kunnen er bloedafwijkingen optreden. Als de medicijnen gevonden worden kunnen deze ingeleverd worden bij de apotheek of het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toontje (24-2-2009 om 10:17)
Bij zulke delicten door jongeren de ouders ook verantwoordelijk stellen . Ouders horen hun kinderen op te voeden ,en daar ontbreekt het tegenwoordig nog al eens aan. Vader en moeder worden is een gunst. Vader en moeder zijn is een kunst.
K'kade (23-2-2009 om 20:07)
Ik zag twee jongens in de kanaalkade lopen met een oranje/grijze fiets met tassen. Ze gingen de 1e flat in!
Joost (23-2-2009 om 17:55)
Waarom de dief waarschuwen voor de risico's van de medicijnen.Hij moet met zijn poten van andermans eigendom afblijven.
Cookie-instellingen beheren