Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook ruiten van woningen vernield in Axel

Toegevoegd: 23-02-2009, 21.23 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In de afgelopen nacht zijn in Axel niet alleen twee auto's het doelwit geworden van vandalen, ook enkele woningen moesten er aan geloven.


Zoals reeds eerder gemeld werd rond 02.30 uur ontdekt dat in de Oosterstraat een geparkeerde auto op zijn kant was gezet. Doordat de auto tegen een andere geparkeerde auto aangevallen was, bleek deze andere auto ook beschadigd te zijn.

De politie heeft inmiddels ook meldingen gekregen van ruiten van woningen die vernield zijn. Bij panden aan de Walstraat, het Bosplein en de Te Waterstraat werden ruiten ingegooid.



Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor. Daarom wil de politie graag in contact komen met getuigen. Mocht iemand iets meer weten van deze vernielingen, dan wordt hij/zij verzocht zich te melden bij de politie in Axel of te bellen met het servicecentrum van de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Auto op zijn kant gezet in Axel (23-02-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meer weten (25-2-2009 om 00:54)
Als ik meer zou weten zou ik niets meer zeggen tegen de politie, want straf krijgen ze haast niet. Maar ik zou er wel voor zorgen dat het niet meer zou gebeuren. Grote kans dat ze de kereltjes niet meer kunnen vinden die dit gedaan hebben. Chapeau voor het eigenrecht
Muffin (24-2-2009 om 15:08)
Jeetje, zowat vlak naast mijn huis! Het moet niet veel gekker worden..
Axelientje (24-2-2009 om 14:15)
Zal vast wel jeugd geweest zijn die in Hulst of Sas van Gent carnaval hebben geviert en beschonken bij terugkomst baldadig zijn geworden.
Robin (24-2-2009 om 13:17)
Willy,denk je dat de politie helderziend is? Of dat ze een machine hebben dat ze rechtstreeks naar het gebeuren brengen? Net zoals in Star Trek? Je kan wel zeuren op de politie, maar vertel ze dan maar hoe ze wel op tijd daar konden zijn. Oh ja,volgens mij kan de politie niet overal tegelijk zijn
Philip (24-2-2009 om 12:38)
Wie doet nou zo iets? simpel, ze krijgen hier toch geen straffen. 10 jaar vast zetten in een werkkamp, andere oplossingen zijn er niet
Jessica (24-2-2009 om 11:35)
Waar gaa het naartoe met Nederland. Kan dan niemand normaal doen...
Cookie-instellingen beheren