Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto bekrast en vernield

Toegevoegd: 24-02-2009, 16.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Middelburg en Oud Vossemeer geparkeerde auto's vernield.


Op de Onder de Molen in Oud Vossemeer werd een auto aan zowel de linker- als de rechterzijde bekrast met een scherp voorwerp. Ook werd de achterruit vernield. Een schadebedrag is niet bekend.
 
Aan de Meanderhof in Middelburg werden in dezelfde nacht twee ruiten vernield van een geparkeerde auto vernield. Ook hier is het schadebedrag nog onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (25-2-2009 om 14:44)
@joost Onze auto is op klaar lichte dag bekrast we konden de dader aan de politie aan wijzen maar ze doen er niets mee dus het maakt niet uit overdag of nacht de politie doet toch niets
Jan (25-2-2009 om 11:26)
Het is zo vreselijk zinloos. Ook mijn blikje is al een paar keer bekrast. Stoer om min of meer laveloos een flinke kras in andermans eigendom te zetten. Schade voor rekening van de eigenaar. 1000 eurootjes is zo verdwenen. Kras op m'n ziel en in het vertrouwen in de mensheid.
Jeroen (25-2-2009 om 09:45)
Die mensen voelen zich wel enorm stoer! Ik weet bijna zeker dat het snotneusjes zijn die zelf geen auto hebben laatstaan een rijbewijs. Totdat ze zelf een auto hebben en dan is het ineens heilig!!! Blijf gewoon van iemand anders zijn eigendom af!
Joost (24-2-2009 om 17:36)
Je eigendom is ook nergens meer veilig. Vooral 's avonds en 's nachts voelen de daders zich blijkbaar veilig. Helden kom ook overdag te voorschijn!!!!
Cookie-instellingen beheren