Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Krantenbezorgster beroofd in Hulst

Toegevoegd: 24-02-2009, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Dinsdagmorgen vroeg omstreeks 05.15 uur is in de Clausstraat in Hulst een krantenbezorgster overvallen door drie onbekende mannen.


De vrouw was samen met een collega haar ronde aan het doen toen de twee elkaar enige tijd uit het oog verloren. Bij de vrouw stonden toen ineens een drietal mannen. De mannen waren gekleed in feloranje overalls en dwongen de vrouw om haar geld af te geven.

De vrouw heeft de mannen een elleboogstoot gegeven en daarna zijn de mannen er vandoor gegaan. In verband met de daderwetenschap wil de politie niets zeggen over de buit.


De Zeeuwse politie zoekt getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Hulst, of te bellen met het servicecentrum van de politie op nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (25-2-2009 om 17:51)
Ik heb een tip voor de overvallers, er is tegenwoordig een gratis krant, de metro genaamd. en voor de mevrouw die overvallen is; goed gedaan met die elleboogstoot, niet met je laten sollen.
K (25-2-2009 om 16:53)
@mel,hoe weet je dat het carnavals vierders waren? ze kunnen de overalls ook als vermomming gebruikt hebben of meschien wel op weg geweest naar hun werk, of heb je ze gezien? is nu iedereen in een oranje overall een misdadiger? dan hebben we een hoop misdadigers in zeeuwsch vlaanderen!!
MEL (25-2-2009 om 10:14)
Wat lopen in hulst nog karnavalvierders(oranje overalls) zo vroeg op straat te doen. elders is het om 1 uur sluiten. Dat het weer krantenbezorgers moeten zijn die de dupe worden van een overval en meestal hebben deze mensen niet eens een portemonnee op zak, dus waar zijn we in godsnaam mee bezig.
Sander (25-2-2009 om 01:25)
Ach en waar maakt de overheid zich druk om, inperking van vrijheid van menignsuiting.. Maar de harde aanpak ho maar overvallers mogen van mij part ter plekke neergeknald worden wat voor leed ze slachtoffers aandoen..
B. (24-2-2009 om 23:14)
Hoe laf...waar zijn we nog veilig!Sterkte met de verwerking. Laffe gasten, heb het lef om gewoon net als deze vrouw te werken voor je boterham. Zoveel brengt een kranten wijk ook weer niet op als je bekijkt dat ze onveilig in het donker door weer en wind moeten om de krantjes op tijd af te leveren.
Cookie-instellingen beheren