Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Rijbewijzen ingevorderd in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 25-02-2009, 10.33 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Woensdagnacht tussen middernacht en 02.00 uur werd er in Zeeuws-Vlaanderen tweemaal een rijbewijs ingevorderd. In beide gevallen hadden de bestuurders teveel gedronken.


Omstreeks middernacht moest een 37-jarige man uit Lebbeke op de Grote Markt in Hulst zijn rijbewijs inleveren. Hij had meer dan 3x teveel gedronken.

Rond 01.30 uur werd op de Westdam in Sas van Gent een 41-jarige man uit Zelzate op hetzelfde feit betrapt. Hij had ongeveer 2,5x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Houdini (26-2-2009 om 14:36)
Het zou misschien ook helpen als ze het rijbewijs in België niet bij een pakje boter meegeven.
Matthijs (25-2-2009 om 16:26)
Het valt wel op dat het steeds(toch zeker 75%) belgen zijn die hier ons land onveilig maken met hun gezuip. Blijf lekker in belgië en ga bezopen door je eigen straat rijden.Is het geen belgische bejaarde die 40 rijdt op een 80 weg dan is het wel weer een zatte belg. Mijn advies aan hun BLIJF THUIS!
Cookie-instellingen beheren