Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 330 km

Brommer en scooter weggenomen op Walcheren

Toegevoegd: 25-02-2009, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Onbekenden hebben dinsdagavond en woensdagnacht een brommer en een scooter gestolen op Walcheren.


Vanaf de Kanaalstraat werd dinsdag rond 21.50 uur een blauwe Yamaha 70 gestolen. De bromfiets was voorzien van het kenteken FZ512J. De bromfiets stond op het stuurslot.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd uit de voortuin van een woning aan de Flamingoweg in Vlissingen een scooter gestolen. Het gaat om een zilverkleurige Peugeot Vivacity met het kenteken 21FKH5. De waarde is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaqueline (25-2-2009 om 23:35)
Ik liep met de hond. En zag een andere scooter de brommer duwen richting de Sloebrug. Ik dacht dat hij kapot was.
Getuige (25-2-2009 om 20:55)
De bromfiets is rond 9.00 uur al als verdacht doorgegeven aan de politie. 2 jongelui met capuchon op, renden rond die tijd met brommer over de zeewijksingel richting padweg.
Matthijs (25-2-2009 om 16:30)
Als je je scooter alleen op stuurslot zet, dan hang je er nog net geen briefje "steel mij" op. Natuurlijk moeten ze met hun poten van andermans spullen afblijven, maar zo maak je het wel erg gemakkelijk.
Cookie-instellingen beheren