Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Aanhoudingen na overval Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2009, 15.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft drie personen aangehouden in verband met een overval half januari in de Stromenwijk in Middelburg.

Op 14 januari werd de bewoner van een pand aan de Oosterscheldestraat rond 23.45 uur overvallen door drie personen. Toen hij de deur open deed werd hij naar binnen geduwd door het trio. Omdat hij zich zo hevig verzette zijn de mannen op een gegeven moment weggevlucht.


Op 10 februari wist de politie één van de verdachten aan te houden. Een 19-jarige Middelburger werd in zijn woning aangehouden. Op 16 februari volgde de tweede aanhouding. Op die dag werd een 21-jarige Middelburger opgepakt in Roosendaal.

Dinsdag werd de derde en laatste verdachte door de politie aangehouden: een 26-jarige Middelburger. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Zie ook:
- Gewonde bij overval op woning Middelburg (15-01-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (26-2-2009 om 11:47)
Inderdaad Natascha , Dienstplicht weg Disipline weg , Laat ze maar in het leger Schutters putjes graven in het bos 1 jaar , en goed drillen door een Comandant. Daar Leren ze mischien wat van. Weg met die slappe Opvoeding en Wetgeving. De politie doet genoeg , maar als de wet ze weer laat gaan?
Chapeau (26-2-2009 om 01:07)
Heel goed werk van de politie, dit kan niet beter toch? Alleen jammer dat we nog geen vuurpeloton hebben in Zeeland, want dan was het niet nodig geweest om deze nietsnutten op te sluiten. Of gaan deze rovertjes wéér een kansje krijgen??
Natascha (25-2-2009 om 20:53)
Gelukkig dat ze alle 3 zijn opgepakt ik hoop dat ze een goede straf krijgen en er niet van af komen met een taakstraf want daar leer je niks van en de gedupeerde is deze dat nog lang niet vergeten
K (25-2-2009 om 16:58)
Goed werk nu maar hopen dat zulke debielen voor de rest van hun leven niks anders zien als de binnenkant van een cel, maar met ons rechtssysteem zal dat wel niet het geval zijn en kunnen ze over 2 maanden weer slachtoffers gaan maken!!
Jan van Souburg (25-2-2009 om 16:53)
Als het de daders zijn is het een mooi resultaat van de politie. En kijk zwartkijkers ze doen toch meer dan alleen aso's op snelheid kontroleren.
Cookie-instellingen beheren