Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Duitser drinkt meer dan vier keer te veel

Toegevoegd: 25-02-2009, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft woensdagmiddag in Goes een dronken Duitse automobilist aangehouden.


De Duitser werd gecontroleerd op de Deltaweg. Toen bleek dat de 30-jarige man flink te veel had gedronken werd een ademtest gedaan. De man bleek ruim vier keer te veel alcohol genuttigd te hebben.
 
Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoes (26-2-2009 om 17:36)
Als iemand zo onverantwoord op de weg zit met 4x te veel drank op direct over de grens zetten en voorlopig niet toelaten er is al te veel gebeurd met drank op .
Piet Stroo (26-2-2009 om 11:57)
Zulke toeristen kunnen beter thuis blijven !
H Mookhoek (25-2-2009 om 23:01)
Als deze man dezelfde is die deze middag voor ons reed vanaf de tunnel tot Goes vind ik het niet gek want die reed levensgevaarlijk ikzelf heb extra afstand van hem genomen. Hij slingerde echt van de ene naar de andere kant was in staat om zelf de politie te bellen maar in auto kon ik niet bellen.
Cookie-instellingen beheren