Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tweetal Sorteergrijpers gestolen in Lewedorp

Toegevoegd: 26-02-2009, 15.24 uur
Tweetal Sorteergrijpers gestolen in Lewedorp
Door: Laurens Jobse
LEWEDORP - Tussen dinsdagochtend 06.00 uur en dinsdagavond 23.00 uur zijn, op de Noord Kraayertsedijk in Lewedorp twee sorteergrijpers weggenomen.


De grijpers, die daar stonden in verband met werkzaamheden, zijn ongeveer één meter hoog, anderhalve meter breed en wegen per stuk ongeveer 850 kg. Voor het wegnemen van de grijpers moet zwaar materiaal gebruikt zijn.

De politie is dan ook op zoek naar mensen die iets van de diefstal van de grijpers gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Re:kamp (27-2-2009 om 14:32)
Hou je vooroordelen voor je met je kampbewoners!!!
Kamp (27-2-2009 om 00:24)
Dit is zeker te weten een streek van kampbewoners. die jatten ook alles wat los en vast zit, zeker als het van ijzer is. Int verleden zijn wij zo vaak ijzeren voorwerpen kwijtgeraakt. Doe dan maar een rondje over het kamp, en je ziet je spulletjes zo staan
Grijgrage handjes (26-2-2009 om 15:46)
Wat moet je daar nou mee? oud ijzer? op de sloop melden of kijken of zijn ze al naar ut buitenland?
Cookie-instellingen beheren